Солодкий і ароматний мед ідеально доповнює частування з запечених яблук. Оцініть простий рецепт в домашніх умовах, з яким впораються навіть новачки. Порадуйте себе і своїх близьких!
Інгредієнти
Порції: –+
- Яблуко 6 шт.
 - Мед квітковий 1 ст. л.
 - Кориця за смаком
 - Сухофрукти за смаком
 - Масло вершкове 100 гр.
 
Кроки
- Підготуємо необхідні інгредієнти. Яблука гарненько промиваємо.
 - Зрізаємо верхівку з кожного плоду і акуратно вирізаємо серцевину з м’якоттю.
 - Кладемо всередину яблук трохи сухофруктів.
 - Далі поливаємо частування медом.
 - Доповнюємо невеликими шматочками вершкового масла.
 - За смаком посипаємо корицею. Вона необхідно для яскравого аромату.
 - Перекладаємо заготовку в форму для випікання. Готуємо страву 15 хвилин при температурі 200 градусів.
 
Соковиті і ароматні яблука з медом готові!


