Солодкий і ароматний мед ідеально доповнює частування з запечених яблук. Оцініть простий рецепт в домашніх умовах, з яким впораються навіть новачки. Порадуйте себе і своїх близьких!
Інгредієнти
Порції: –+
- Яблуко 6 шт.
- Мед квітковий 1 ст. л.
- Кориця за смаком
- Сухофрукти за смаком
- Масло вершкове 100 гр.
Кроки
- Підготуємо необхідні інгредієнти. Яблука гарненько промиваємо.
- Зрізаємо верхівку з кожного плоду і акуратно вирізаємо серцевину з м’якоттю.
- Кладемо всередину яблук трохи сухофруктів.
- Далі поливаємо частування медом.
- Доповнюємо невеликими шматочками вершкового масла.
- За смаком посипаємо корицею. Вона необхідно для яскравого аромату.
- Перекладаємо заготовку в форму для випікання. Готуємо страву 15 хвилин при температурі 200 градусів.
Соковиті і ароматні яблука з медом готові!