Солодкі яблука, запечені в духовці з медом

запечені яблука в духовці з медом

Солодкий і ароматний мед ідеально доповнює частування з запечених яблук. Оцініть простий рецепт в домашніх умовах, з яким впораються навіть новачки. Порадуйте себе і своїх близьких!

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
45 хвДрук
  • Підготуємо необхідні інгредієнти. Яблука гарненько промиваємо.
  • Зрізаємо верхівку з кожного плоду і акуратно вирізаємо серцевину з м’якоттю.
  • Кладемо всередину яблук трохи сухофруктів.
  • Далі поливаємо частування медом.
  • Доповнюємо невеликими шматочками вершкового масла.
  • За смаком посипаємо корицею. Вона необхідно для яскравого аромату.
  • Перекладаємо заготовку в форму для випікання. Готуємо страву 15 хвилин при температурі 200 градусів.

Соковиті і ароматні яблука з медом готові!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь