Солоні опеньки швидкого приготування

Солоні опеньки виходять хрусткими та ароматними. Закуску можна приготувати швидким способом і цього ж дня подавати до столу. Гриби зможуть доповнити багато страв та урізноманітнити ваш стіл.

Інгредієнти
Порції: +1
На порцію
Калорії: 22 ккал
Білки: 1.6 г
Жири: 0.8 г
Вуглеводи: 1.6 г
Кроки
3 год 0 хвДрук
  • Готувати солоні опеньки швидкого приготування одне задоволення! Гриби добре промиваємо, після чого перекладаємо в каструлю з водою. Варимо 25 хвилин на помірному вогні.
  • Знімаємо з плити і відкидаємо опеньки на друшляк
  • Окремо кип’ятимо дві склянки води.
  • Після закипання додаємо у воду сіль, цукор, гвоздику, лавровий лист, горошини чорного перцю, оцет та подрібнені цибулю та часник. Кип’ятимо дві хвилини та знімаємо з плити.
  • Гриби розкладаємо по підготовленим банкам, на них виливаємо воду зі спеціями і чекаємо на повне охолодження.

Після чого солоні опеньки готові до вживання!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь