Солянка з куркою та ковбасою

Солянка з куркою та ковбасою

Солянка з куркою та ковбасою – дуже смачна і проста в приготуванні страва для вашого сімейного столу. З докладним покроковим рецептом впораються навіть новачки. Обов’язково беріть на замітку цікаву кулінарну ідею, радуйте себе та своїх близьких разом із нами!

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 10 хвДрук
  • Підготуємо необхідні продукти за списком.
  • Крок 2. Відварюємо куряче стегно протягом 30 хвилин. Після цього м’ясо витягаємо і даємо йому охолонути.
  • Очищаємо і промиваємо картоплю, після нарізаємо її невеликий соломкою. Відправляємо в готовий бульйон.
  • Подрібнюємо цибулю і натираємо моркву. Обсмажуємо овочі на олії до м’якості.
  • Викладаємо в сковороду подрібнені солоні огірки .
  • Додаємо томатний соус, перемішуємо і гасимо 15 хвилин.
  • Доповнюємо масу двома видами ковбаси, попередньо нарізаною невеликими шматочками. Смажимо ще пару хвилин.
  • Викладаємо засмажку в бульйон. Сюди ж викладаємо шматочки курки, відокремленої від кістки, додаємо маслини.
  • Солимо частування і доповнюємо спеціями. Додаємо часточки лимона, проварюємо пару хвилин і прибираємо з плити.

Апетитна солянка з куркою та ковбасою готова. Розливайте по тарілках і подавайте до столу, доповнивши зеленню!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь