Сп’єдіні ді мерлуццо

Сп’єдіні ді мерлуццо (Spiedini di merluzzo) – італійські шашлички з тріски на шпажках.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
25 хвДрук
  • Рибу нарізати великими кубиками.
  • Подрібнити мигдаль на борошно, змішати з панірувальними сухарями, спеціями, сіллю.
  • Обваляти шматочки риби в приготовленій суміші та насадити на дерев’яні шпажки.
  • Запікати в попередньо розігрітій до 200°С духовці близько 15 хвилин.
  • У невелику миску видавити сік одного лимона, додати оливкову олію, подрібнену петрушку та сіль. Перемішати.
  • Подавати шашлички з гарячої тріски, зверху поливши соусом.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь