Суп з яловичою тушонкою в мультиварці готується легко Страва виходить наваристою і густою. Горох добре розварюється і практично перетворює суп у пюре. Саме така текстура подобається моїм домашнім. Приготувати суп може кожен, не докладаючи особливих зусиль.
Інгредієнти
Порції: –+
- Картопля 200 гр.
- Тушонка яловича 1 банка
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Горох колотий 200 гр.
- Сіль за смаком
- Спеції та Приправи ¼ ч.л.
- Вода питна 2.5 л.
- Сухарики для подачі
- Зелень до смаку.
Кроки
- Зберіть компоненти, перелічені вище у списку . Колотий горох промийте під водою, а потім залийте водою. Найкраще залишити на ніч.
- У чашу мультиварки перекладіть жир із яловичої тушонки. Увімкніть режим «Смаження» і розтопіть його.
- Моркву очистіть, скориставшись економкою. З цибулини приберіть лушпиння. Овочі наріжте та перекладіть у чашу мультиварки.
- Зачекайте, поки овочі дійдуть до м’якості.
- Горох прополощіть вдруге. Перекладіть у ємність. Вилийте воду. Встановіть режим «Тушкування», готуйте під кришкою 45 хвилин.
- Картоплю почистіть, скориставшись економкою. Картоплю нарубайте на зручні частини. Відправте в суп.
- У суп перекладіть тушонку і томіть хвилин 20 на тій самій програмі. Збалансуйте смак сіллю та улюбленими спеціями. Після закінчення програми вимкніть прилад.
Петрушку промийте і дрібно нарубайте. Гарячим супом заповніть тарілки. Присипте зеленню та доповніть сухариками, приготованими самостійно або купленими у магазині. Запрошуйте рідних і близьких, і насолоджуйтесь стравою, що зігріває. Приємного апетиту!