Суп зі свіжомороженої скумбрії виходить надзвичайно апетитним. Рибні шматочки надають страві неймовірного аромату та насиченого смаку. Страву можна вважати дієтичною. Тут ідеально збалансовано всі компоненти. Простий і смачний супчик не нашкодить вашій фігурі і практично не забере часу на його виконання.
Інгредієнти
Порції: –+
- Скумбрія свіжоморожена 500 гр.
- Вода 2 л.
- Картопля 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Лавровий лист 1 шт.
- Перець чорний мелений за смаком
- Спеції та Приправи за смаком
- Сіль за смаком
- Кріп для прикраси
Кроки
- У каструлю наберіть 2 літри води. Поставте на плиту і закип’ятіть.
- Поки вода нагрівається, займіться скумбрією. Заморожену рибу заздалегідь розморозьте.
- Видаліть голову.
- Рибу очистіть від нутрощів, розріжте на шматочки.
- Коли вода закипить, відправте рибу в каструлю.
- Візьміть овочі. Коренеплоди помийте щіткою і очистіть від шкірки за допомогою ножа або овочечистки.
- Картоплю поріжте досить крупно. Морквину натріть на тертці. З цибулини зніміть лушпиння і дрібно наріжте.
- Через 20 хвилин риба буде готова, дістаньте її з бульйону. М’якуш відокремте від кісточок. І поверніть у бульйон разом із підготовленими овочами. Готуйте щонайменше 20 хвилин. Додайте лаврушку.
- Суп підсоліть і приправте спеціями. Кріп обдайте під краном водою.
- Обріжте стебла, залиште їх для бульйону наступного разу. Гілочки подрібніть ножем.
- Подрібнений кріп перекладіть у суп. Вимкніть плиту та залиште настоятися.
Апетитний рибний суп розлийте по тарілках . Запрошуйте сім’ю до обіднього столу та їжте з насолодою!