Суп зі свіжомороженої скумбрії

Суп зі свіжомороженої скумбрії виходить надзвичайно апетитним. Рибні шматочки надають страві неймовірного аромату та насиченого смаку. Страву можна вважати дієтичною. Тут ідеально збалансовано всі компоненти. Простий і смачний супчик не нашкодить вашій фігурі і практично не забере часу на його виконання.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 15 хвДрук
  • У каструлю наберіть 2 літри води. Поставте на плиту і закип’ятіть.
  • Поки вода нагрівається, займіться скумбрією. Заморожену рибу заздалегідь розморозьте.
  • Видаліть голову.
  • Рибу очистіть від нутрощів, розріжте на шматочки.
  • Коли вода закипить, відправте рибу в каструлю.
  • Візьміть овочі. Коренеплоди помийте щіткою і очистіть від шкірки за допомогою ножа або овочечистки.
  • Картоплю поріжте досить крупно. Морквину натріть на тертці. З цибулини зніміть лушпиння і дрібно наріжте.
  • Через 20 хвилин риба буде готова, дістаньте її з бульйону. М’якуш відокремте від кісточок. І поверніть у бульйон разом із підготовленими овочами. Готуйте щонайменше 20 хвилин. Додайте лаврушку.
  • Суп підсоліть і приправте спеціями. Кріп обдайте під краном водою.
  • Обріжте стебла, залиште їх для бульйону наступного разу. Гілочки подрібніть ножем.
  • Подрібнений кріп перекладіть у суп. Вимкніть плиту та залиште настоятися.

Апетитний рибний суп розлийте по тарілках . Запрошуйте сім’ю до обіднього столу та їжте з насолодою!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь