Торт «Зимова казка»

Торт «Зимова казка»

Торт із зимовою і казковою назвою – ідеальний рецепт з покроковими фото десерту на новий 2022 рік. Приготувати його своїми руками в домашніх умовах зовсім не складно: все, що потрібно, це спекти бісквіт, підготувати вершковий крем, а також ягоди для прошарку і прикраси.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
7 год 30 хвДрук
  • У чашу міксера відправляємо всі яйця для майбутнього бісквіта і збиваємо їх протягом 5 хвилин. Потім всипаємо цукор, ваніль і продовжуємо збивати до отримання об’ємної пишної маси.
  • Тепер у збиті з цукром яйця додаємо борошно з розпушувачем і перемішуємо вже лопаткою, щоб маса не осіла. Печемо бісквіт 25-30 хвилин при температурі 180°С.
  • Для просочення в злегка теплому молоці розмішуємо цукрову пудру.
  • Для крему в чашу вливаємо жирні холодні вершки і збиваємо до м’яких піків. Потім всипаємо цукрову пудру і, як тільки маса стане густою, додаємо вершковий сир, розмішуємо до однорідності.
  • Остиглий бісквіт ділимо на 3 коржа і кожен просочуємо солодким молоком.
  • На перший корж наносимо третю частину крему, зверху розкладаємо ягідки вишні. Потім кладемо другий корж, також крем і вишню.
  • Після викладаємо третій корж і вже покриваємо кремом його повністю, прибираємо в холодильник на 5-6 годин.
  • Перед подачею прикрашаємо торт журавлиною, змішаною з цукровою пудрою.

Якщо немає впевненості в якості вершків, можна підстрахуватися і купити спеціальний загусник для них. Прикрашати торт журавлиною краще перед самою його подачею, інакше ягоди пустять сік.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь