Цукати з гарбуза з цукром в духовці

Цукати з гарбуза з цукром в духовці

Оригінальний домашній десерт можна приготувати з гарбуза в духовці. Спробуйте рецепт солодких цукатів. Частування просте у виконанні, а його смак нікого не залишить байдужим.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
11 год 0 хвДрук
  • Підготуємо необхідні інгредієнти.
  • Очищаємо гарбуз від шкірки і нарізаємо його невеликими акуратними кубиками. З лимона знімаємо цедру.
  • Викладаємо гарбуз в каструлю. Для аромату можна додати тонкі лимонні часточки. Заливаємо продукти окропом і залишаємо на 7 хвилин.
  • Засипаємо все це цукром.
  • Ми залишаємо заготовку в холодильнику на 4 години.
  • Далі вливаємо до продуктів трохи води і додаємо паличку кориці.
  • Кип’ятимо частування 3 хвилини і даємо йому охолонути.
  • Повторюємо процедуру не менше трьох разів.
  • Шумівкою акуратно витягаємо гарбуз з сиропу.
  • Розкладаємо шматочки по великій тарілці, дотримуючись дистанції. Даємо їм трохи підсохнути.
  • Далі продукт перекладаємо на деко з пергаментом. Відправляємо в розігріту до 50 градусів духовку на 2-3 години.
  • Гаряче частування можна обсипати цукровою пудрою.

Яскраві цукати з гарбуза готові. Можна пробувати!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь