Цукрове печиво з корицею порадує вас не тільки своїм ніжним смаком, але і апетитним ароматом. Приготувати його в домашніх умовах зможуть навіть новачки. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої добірки. Порадуйте себе і рідних цікавими ласощами.
Інгредієнти
Порції: –+
- Борошно пшеничне 200 гр.
- Цукор-пісок 200 гр.
- Кориця за смаком
- Сода ⅓ ч. л.
- Куряче яйце 2 шт.
- Оцет столовий 9% 1 ч. л.
- Сіль 1 щіпка
- Масло вершкове 100 гр.
Кроки
- Відміряємо необхідну кількість інгредієнтів зі списку.
- У глибоку миску розбиваємо курячі яйця, доповнюємо їх цукром, сіллю і меленою корицею.
- Перемішуємо масу віночком і додаємо розм’якшене вершкове масло.
- Просіваємо сюди борошно і додаємо соду, гашену оцтом.
- Ретельно замішуємо однорідне гладке тісто без грудочок.
- Викладаємо заготовку на деко з пергаментом за допомогою чайної ложки. Формуємо акуратне кругле печиво, випікаємо його 15 хвилин при температурі 180 градусів.
Цукрове печиво з корицею готове. Подавайте до столу з чашкою чаю!