Цукрове печиво з корицею

Цукрове печиво з корицею порадує вас не тільки своїм ніжним смаком, але і апетитним ароматом. Приготувати його в домашніх умовах зможуть навіть новачки. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої добірки. Порадуйте себе і рідних цікавими ласощами.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
45 хвДрук
  • Відміряємо необхідну кількість інгредієнтів зі списку.
  • У глибоку миску розбиваємо курячі яйця, доповнюємо їх цукром, сіллю і меленою корицею.
  • Перемішуємо масу віночком і додаємо розм’якшене вершкове масло.
  • Просіваємо сюди борошно і додаємо соду, гашену оцтом.
  • Ретельно замішуємо однорідне гладке тісто без грудочок.
  • Викладаємо заготовку на деко з пергаментом за допомогою чайної ложки. Формуємо акуратне кругле печиво, випікаємо його 15 хвилин при температурі 180 градусів.

Цукрове печиво з корицею готове. Подавайте до столу з чашкою чаю!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь