Вегетаріанський щавлевий суп готується без м’яса та яєць. Виходить дуже легкий і смачний супчик із кислинкою. Для збільшення калорійності супу і щоб зробити його більш ситним, можна додати квасолю.
Інгредієнти
Порції: –+
- Щавель 1 пучок
- Цибуля ріпчаста 1 головка
- Картопля 3-4 шт.
- Морква 1 шт.
- Квасоля біла 1 ст.
- Зелень за смаком
- Лавровий лист 1 шт.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Олія соняшникова 2-3 ст. л.
На порцію
Калорії: 502 ккал
Білки: 3.8 г
Жири: 48.8 г
Вуглеводи: 11.6 г
Кроки
- Як приготувати вегетаріанський суп? Квасолю замочіть на ніч, вранці промийте і можна варити суп. Поставте каструлю з водою на плиту, доведіть воду до кипіння, опустіть туди квасолю.
- З цибулі зніміть лушпиння, моркву очистіть, наріжте овочі кубиками. На розігріту сковорідку влийте олію, обсмажте до м’якості цибулю та моркву. Потім додайте до них спеції та протушкуйте ще 2-3 хвилини.
- Картоплю помийте, очистіть, наріжте кубиками, покладіть у каструлю, варіть до м’якості.
- Коли картопля та квасоля розвариться, додайте овочеву засмажку та лавровий лист.
- Щавель і зелень помийте, струсіть рідину і наріжте, додайте в каструлю. Посоліть до смаку, проваріть ще 5-7 хвилин.
- Готовий щавлевий суп подавайте до столу зі свіжою зеленню та хлібом, за бажанням можна заправити суп сметаною.
Смачного!