Котлети, які готуються за таким рецептом, набувають дуже ніжну консистенцію. А приготування без додавання олії робить їх ще більш дієтичними і корисними. Соус з йогурту і зелень додадуть страві більш яскравий смак.
Інгредієнти
Порції: –+
- Капуста білокачанна 650 гр.
- Морква 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Куряче яйце 1 шт.
- Сіль за смаком
Кроки
- Моркву почистити, нарізати на шматки і подрібнити в блендері.
- Додати туди ж цибулю і яйце, ще раз збити, викласти пюре в миску.
- У блендері аналогічним чином подрібнити капусту. Для більш ніжної консистенції можна зробити це двічі.
- Змішати овочі і посолити.
- Сформувати котлети і смажити на сковороді з антипригарним покриттям без додавання олії. Також можна викласти котлети на деко з пергаментним папером і запекти, на що потрібно 20 хвилин.
Подавати з соусом на основі йогурту та зелені. Насолоджуйтесь!