Як приготувати французьку заправку для салатів

французька заправка для салатів
Час приготування: 5 хв

Смачна, ароматна, незвичайна заправка, яка змусить навіть самий банальний салатик заграти новими фарбами. Зерниста гірчиця дає неймовірний аромат і незвичайні лопаючі на язику кульки часнику – нотку пікантності, мед – легкий солодкий післясмак, а оцет допоможе всім складовим розкритися.

Оливкову олію беріть першого віджиму. Однак деякі інгредієнти взаємозамінні, в тому числі і вона. Так, замість зернистої гірчиці можна використовувати звичайну, оцет замінити на лимонний сік, а оливкову олію першого віджиму замінити на будь-яку рослинну на ваш смак.

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
5 хвДрук
  • Часник очистіть і натріть на дрібній тертці. Потім перекладіть його в банку.
  • Додайте мед, гірчицю, оцет, оливкову олію. Посоліть.
  • Закрийте банку кришкою і гарненько збовтайте. Заправка для салату готова до подачі.
Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь