Як приготувати оселедець під шубою рулетом

Як приготувати оселедець під шубою рулетом? Дуже просто! Для того, щоб надати звичній для всіх страв абсолютно нового вигляду, нам знадобляться класичні інгредієнти, а також харчова плівка, яка допоможе нам сформувати закуску так, що ваші домочадці та гості будуть у захваті!

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
1 год 50 хвДрук
  • Буряк промиваємо і поміщаємо в рукав для запікання, забираємо в мікрохвильову піч на 5-10 хвилин при повній потужності. Картоплю, моркву та яйця відварюємо у підсоленій воді до готовності, остуджуємо та очищаємо.
  • Рибу чистимо і відокремлюємо філе від кісток, довільно ріжемо на шматочки.
  • Цибулину подрібнюємо і обдаємо окропом, щоб позбутися зайвої гіркоти.
  • Желатин замочуємо в 50 мл води і залишаємо на час, вказаний на упаковці. Після набухання розчин нагріваємо і остуджуємо, змішуємо з майонезом.
  • Буряк трьом на тертці з дрібними отворами і змішуємо з майонезом і парою щіпок солі.
  • Обробну дошку вистилаємо двома шарами харчової плівки та викладаємо прямокутний пласт із бурякової маси.
  • Картоплю, яйця та моркву подрібнюємо аналогічно буряку і так само доповнюємо майонезом та сіллю. На буряки кладемо шар картоплі.
  • Далі морква.
  • І яйця.
  • З одного краю висипаємо смужкою половину цибулі, зверху оселедець (як показано на фото) та залишки цибулі.
  • Допомагаючи плівкою, формуємо щільний рулет, підрівнюємо форму долонями і прибираємо на кілька годин або всю ніч на полицю холодильної камери.
  • Потім видаляємо плівку та при бажанні прикрашаємо зеленню.

Нарізаємо порційними скибочками і поспішаємо дивувати гостей. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь