Як приготувати пастилу з яблук і бананів?

пастила з яблук і бананів

Оригінальний варіант приготування фруктової пастили – з яблук і бананів. Домашній десерт вийде ароматним і ніжним за смаком. Подавайте до чаю або в якості швидкого перекусу.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
11 год 0 хвДрук
  • Яблука гарненько промиваємо, після очищаємо від шкірки і серцевини. Нарізаємо підготовлені плоди невеликими часточками.
  • Від шкірки очищаємо банани і ріжемо їх тонкими кружечками.
  • З’єднуємо обидва інгредієнти в загальній каструлі. Млоїмо їх на слабкому вогні близько 10 хвилин, після перемелюємо в кашку, доповнюємо цукром і лимонним соком. Вимішуємо і готуємо ще 15-20 хвилин.
  • Отриману масу розподіляємо по деко з пергаментом. Розкачуємо частування в тонкий шар і готуємо в прочиненій духовці близько 5 годин. Оптимальна температура – 80 градусів.
  • Після готовності гарячу пастилу потрібно трохи остудити і згорнути в тонкі трубочки.

Домашній десерт з яблук і бананів готовий, подавайте його до столу!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь