Неймовірно смачна і оригінальна ідея приготування яблучної пастили – з желатином. Десерт вийде ніжним і приємним. Можна подавати в якості корисних домашніх ласощів.
Кроки
- Підготуємо необхідні інгредієнти. Яблука промиваємо під водою.
- Очищаємо плоди і нарізаємо їх дрібними шматочками.
- Перекладаємо продукт в каструлю, вливаємо трохи води і млоїмо близько 30 хвилин.
- Повністю охолоджуємо заготовку, подрібнюємо за допомогою блендера і доповнюємо желатином. Ми залишаємо на 10 хвилин, потім злегка розігріваємо до розчинення сухого інгредієнта. До кипіння не доводимо.
- Форму встеляємо харчовою плівкою. Вливаємо сюди яблучну заготовку. Ставимо в холодильник для застигання.
- Застиглу пастилу ділимо на невеликі кубики.
Домашній десерт з яблук і желатину готовий. Можна пробувати!