Як приготувати пастилу з яблук з желатином в домашніх умовах?

пастила з яблук з желатином

Неймовірно смачна і оригінальна ідея приготування яблучної пастили – з желатином. Десерт вийде ніжним і приємним. Можна подавати в якості корисних домашніх ласощів.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
9 год 0 хвДрук
  • Підготуємо необхідні інгредієнти. Яблука промиваємо під водою.
  • Очищаємо плоди і нарізаємо їх дрібними шматочками.
  • Перекладаємо продукт в каструлю, вливаємо трохи води і млоїмо близько 30 хвилин.
  • Повністю охолоджуємо заготовку, подрібнюємо за допомогою блендера і доповнюємо желатином. Ми залишаємо на 10 хвилин, потім злегка розігріваємо до розчинення сухого інгредієнта. До кипіння не доводимо.
  • Форму встеляємо харчовою плівкою. Вливаємо сюди яблучну заготовку. Ставимо в холодильник для застигання.
  • Застиглу пастилу ділимо на невеликі кубики.

Домашній десерт з яблук і желатину готовий. Можна пробувати!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь