Як приготувати пишну шарлотку в мультиварці Поларіс?

шарлотка в мультиварці Поларіс

Маючи під рукою мультиварку фірми Поларіс і кілька нехитрих інгредієнтів, таких як садові яблука, борошно і яйця – готуємо ніжний і пишний пиріг – шарлотку. Десерт, приготований за допомогою чуда-техніки – мультиварки дуже складно пересушити, на відміну від страв, печених в духовій шафі.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
1 год 30 хвДрук
  • Підготуємо тісто. У глибоку ємність вбиваємо яйця, засипаємо склянку цукрового піску і збиваємо до появи білої піни за допомогою міксера або віночка.
  • До яєчно-цукрової суміші вводимо борошно, корицю і чайну ложку соди – гарненько перемішуємо.
  • Доводимо масу до однорідної консистенції без грудочок.
  • Два середніх яблука обполіскуємо під струменем води, обсушуємо, вирізаємо насіннєву коробочку і ріжемо на нетовсті часточки. Перемішуємо дерев’яною лопаткою, намагаючись не розламати основний компонент начинки.
  • Чашу мультиварки щедро промазуємо шматочком вершкового масла.
  • З’єднуємо фруктову начинку з тістом і обережно виливаємо тісто. Готуємо 60 хвилин на програмі “Випічка”.
  • Після відключення режиму – відкриваємо кришку і ще кілька хвилин даємо пирогу настоятися. Потім акуратно виймаємо шарлотку за допомогою пластикового контейнера для приготування їжі на пару.

Перед подачею до столу нарізаємо порційними шматочками і за бажанням посипаємо цукровою пудрою. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь