Ситний поживний салатик з оригінальним смаком. Обсмажені з цибулею гриби виходять неймовірно ароматними, ніжними і соковитими. Вони приголомшливо гармоніюють з маринованою капустою і квасолею, підкреслюючи їх смак.
При бажанні можна додати зелень – сюди відмінно підійде петрушка. Але навіть без неї салат буде дуже смачним. Незважаючи на невелику кількість продуктів в складі він виходить дуже ситним завдяки квасолі і грибам, тому це відмінний варіант перекусу.
Інгредієнти
Порції: –+
- Печериці свіжі 150 гр.
- Морська капуста 100 гр.
- Квасоля біла консервована 80 гр.
- Майонез пісний 70 гр.
- Рослинна олія 40 гр.
- Цибуля ріпчаста 40 гр.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Кроки
- Грибочки промийте під водою, витріть і наріжте скибочками середнього розміру.
- Цибулю почистіть і наріжте дрібними четвертинками кілець.
- Морську капусту теж трошки поріжте, щоб вона не була довгою.
- Розігрійте сковороду з олією і викладіть туди гриби з цибулею. Обсмажуйте 5-7 хвилин до готовності – не забувайте періодично перемішувати.
- В процесі посоліть і додайте чорний мелений перчик за смаком.
- Коли гриби з цибулею охолонуть, перекладіть їх в глибоку чашу для салату.
- Додайте морську капусту і квасолю (з банки потрібно злити рідину заздалегідь).
- Посоліть, додайте чорний мелений перчик, заправте майонезом і гарненько перемішайте.