Як приготувати салат з морської капусти з грибами і квасолею

салат з морської капусти з грибами і квасолею
Час приготування: 25 хв

Ситний поживний салатик з оригінальним смаком. Обсмажені з цибулею гриби виходять неймовірно ароматними, ніжними і соковитими. Вони приголомшливо гармоніюють з маринованою капустою і квасолею, підкреслюючи їх смак.

При бажанні можна додати зелень – сюди відмінно підійде петрушка. Але навіть без неї салат буде дуже смачним. Незважаючи на невелику кількість продуктів в складі він виходить дуже ситним завдяки квасолі і грибам, тому це відмінний варіант перекусу.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
25 хвДрук
  • Грибочки промийте під водою, витріть і наріжте скибочками середнього розміру.
  • Цибулю почистіть і наріжте дрібними четвертинками кілець.
  • Морську капусту теж трошки поріжте, щоб вона не була довгою.
  • Розігрійте сковороду з олією і викладіть туди гриби з цибулею. Обсмажуйте 5-7 хвилин до готовності – не забувайте періодично перемішувати.
  • В процесі посоліть і додайте чорний мелений перчик за смаком.
  • Коли гриби з цибулею охолонуть, перекладіть їх в глибоку чашу для салату.
  • Додайте морську капусту і квасолю (з банки потрібно злити рідину заздалегідь).
  • Посоліть, додайте чорний мелений перчик, заправте майонезом і гарненько перемішайте.
Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь