Круасани з шоколадною начинкою на сніданок – найкраще рішення, щоб почати день з гарного настрою. Приготуйте домашній десерт за лічені хвилини. Порадуйте себе і близьких пишним тістом і таючою начинкою.
Інгредієнти
Порції: –+
- Тісто листкове бездріжджове 500 гр.
- Шоколад гіркий 100 гр.
- Цукор-пісок 70 гр.
- Молоко коров’яче 50 мл.
- Борошно пшеничне 20 гр.
Кроки
- Листкове бездріжджове тісто розморожуємо при кімнатній температурі. Потім посипаємо продукт борошном. Розгортати не потрібно, круасани повинні вийти пишними.
- Тісто ріжемо спершу на рівні квадрати, потім ділимо їх на прямокутники, які, в свою чергу, ріжемо по діагоналі. Отримуємо великі трикутники. Приблизно, їх вийде 12 штук.
- Гіркий шоколад ділимо на невеликі шматочки. По дві часточки продукту кладемо в основу кожного трикутника.
- Починаємо загортати шоколад в тісто і отримуємо Круасан потрібної форми.
- Так загортаємо всі інші круасани. Якщо тісто починаємо прилипати до рук, можна порційно обсипати його борошном.
- Вистилає деко пергаментом, на який викладаємо наші круасани.
- Відливаємо трохи молока і обмазуємо ним наше блюдо за допомогою пензлика.
- Вологі від молока круасани посипаємо невеликою кількістю цукру. Відправляємо деко в розігріту до 180 градусів духовку на 25 хвилин.
Через 25 хвилин десерт підрум’яниться, а шоколад всередині розтане. Готово, можна подавати до столу!