Як швидко приготувати мариновану капусту з буряком

Маринована капуста з буряком – прекрасна яскрава закуска, а також чудовий інгредієнт для салатів або бургерів. Солодкий буряк ідеально доповнює кислувату капусту і на виході виходить відмінне хрустке блюдо.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
24 год 15 хвДрук
  • Видаляємо у капусти качан і верхні листки.
  • Нарізаємо листя великими шматками.
  • Буряк промиваємо, очищаємо і натираємо на крупній тертці. Часник нарізаємо тонкими скибочками.
  • Змішуємо капусту з буряком і часником і перекладаємо в банку.
  • Приступаємо до маринаду. Додаємо у воду цукор, сіль, перець і лавровий лист, і кип’ятимо близько 10 хвилин. Дістаємо перець і лавровий лист, додаємо оцет.
  • Заливаємо маринадом капусту, чекаємо, коли він охолоне, і залишаємо в холодильнику на добу.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь