Соковитий і ніжний гарбуз цілким виходить в духовці за допомогою фольги. Плід збереже свій яскравий смак і аромат. Крім того, порадує поживними і корисними властивостями. Подавайте частування в якості закуски.
Інгредієнти
Порції: –+
- Гарбуз 1 шт.
- Часник 1 зубчик
- Олія оливкова 2 ст. л.
- Сіль за смаком
- Горіх мускатний ½ ч. л.
Кроки
- Старанно промиваємо гарбуз і акуратно зрізаємо з нього верхню частину.
- За допомогою ложки витягаємо м’якоть і насіння плоду.
- В окремому посуді з’єднуємо оливкову олію, сіль, мускатний горіх і подрібнений часник. Вимішуємо суміш і обмазуємо нею гарбуз зсередини.
- Щільно обертаємо продукт фольгою і ставимо його в розігріту до 190 градусів духовку. Готуємо близько 1,5-2 годин.
- Перевіряйте готовність зубочисткою. Запечений плід звільняйте від шкірки, нарізайте і подавайте до столу!