Як смачно запекти гарбуз цілий у фользі?

Як смачно запекти гарбуз цілий у фользі

Соковитий і ніжний гарбуз цілким виходить в духовці за допомогою фольги. Плід збереже свій яскравий смак і аромат. Крім того, порадує поживними і корисними властивостями. Подавайте частування в якості закуски.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
4 год 20 хвДрук
  • Старанно промиваємо гарбуз і акуратно зрізаємо з нього верхню частину.
  • За допомогою ложки витягаємо м’якоть і насіння плоду.
  • В окремому посуді з’єднуємо оливкову олію, сіль, мускатний горіх і подрібнений часник. Вимішуємо суміш і обмазуємо нею гарбуз зсередини.
  • Щільно обертаємо продукт фольгою і ставимо його в розігріту до 190 градусів духовку. Готуємо близько 1,5-2 годин.
  • Перевіряйте готовність зубочисткою. Запечений плід звільняйте від шкірки, нарізайте і подавайте до столу!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь