Як спекти гарбузові оладки в духовці?

гарбузові оладки в духовці

Смачні оладки з гарбуза можна не тільки посмажити, але і запекти в духовці. Блюдо вийде низькокалорійним, але не менш смачним. Також це більш зручно і швидко, вам не потрібно стояти біля плити і стежити за тим, щоб оладки не пригоріли.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 25 хвДрук
  • М’якоть гарбуза натріть на крупній тертці і перекладіть її на дрібне сито, щоб стекла рідина.
  • До подрібненого гарбуза додайте яйця, просіяне борошно, натуральний йогурт, цукор і соду. Всі інгредієнти добре перемішайте. Тісто для оладок залиште на 20 хвилин при кімнатній температурі.
  • Деко застеліть пергаментом, змастіть його олією. Столовою ложкою викладіть тісто на деко на невеликій відстані один від одного.
  • Готуйте оладки в духовці при 190 градусах 15 хвилин. Потім дістаньте деко, переверніть оладки на іншу сторону і запікайте їх ще 10 хвилин.

Подавайте оладки на стіл з варенням, сметаною або згущеним молоком.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь