Як спекти шарлотку в мультиварці з яблуками і бананами?

Готуємо оригінальну шарлотку, розбавивши список класичних інгредієнтів стиглими бананами. Готовий пиріг виходить неймовірно ніжним, пишним і ароматним – ідеально підходить для сімейної вечері або святкового столу, а приготування в мультиварці максимально спрощує процес.

Інгредієнти
Порції: +7
Кроки
1 год 30 хвДрук
  • Займемося тістом. У глибоку ємність вбиваємо яйця, додаємо одну дрібку солі і збиваємо до утворення піни за допомогою міксера або віночка.
  • Поступово вводимо цукор-пісок, не вимикаючи міксер, і перемішуємо до однорідності, тобто повного розчинення цукрових кристалів.
  • Пшеничне борошно просіваємо і з’єднуємо з розпушувачем, отриману сипучу суміш засипаємо в яєчну масу і розмішуємо лопаткою.
  • Фрукти гарненько обполіскуємо під струменем води, знімаємо шкірку, вирізаємо насіннєву коробочку і нарізаємо тонкими часточками.
  • Чашу мультиварки промазуємо невеликою кількістю масла і акуратно розкладаємо шматочки яблук.
  • Банан очищаємо і ріжемо кільцями.
  • Поверх часточок яблук виливаємо бісквітне тісто, а зверху викладаємо банан. Запікаємо одну годину на програмі “Випічка”.
  • Через 60 хвилин обережно перекладаємо шарлотку на блюдо, даємо трохи часу охолонути і подаємо до столу, прикрасивши цукровою пудрою.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь