Сир і гарбуз – ідеальні інгредієнти для оладок. У цій страві поєднується чудовий смак і користь для організму. Такими оладками можна ситно нагодувати сім’ю на сніданок.
Інгредієнти
Порції: –+
- Гарбуз 400 гр.
- Кисломолочний сир 4% 400 гр.
- Борошно пшеничне 1.5 ст. л.
- Куряче яйце 2 шт.
- Цукор-пісок 6 ст. л.
- Сіль за смаком
- Рослинна олія для смаження
- Сода харчова ¼ ч. л.
- Оцет столовий 9% для гасіння соди
Кроки
- Гарбуз очистіть від шкірки і натріть на дрібній тертці. Протушкувати гарбуз з половиною цукру протягом 1-2 хвилини на помірному вогні.
- Сир розітріть з яйцями, сіллю і цукром, що залишився.
- Потім змішайте гарбуз і сирну масу за допомогою блендера.
- У тісто додайте просіяне борошно і гашене соду, добре перемішайте.
- Смажте оладки на помірному вогні на рослинній олії з обох сторін. Подавайте оладки зі сметаною або збитими вершками.
Приємного апетиту!
Никогда не пробовала оладьи из тыквы! Даже в голову такая идея не приходила, хотя кабачковые оладушки очень люблю. Спасибо за идею! Возьму себе на заметку ваш рецепт!