Соковита зимова солянка виходить з грибів, капусти і помідорів. Спробуйте простий кулінарний рецепт в домашніх умовах. Порадуйте себе і близьких яскравою закускою. Її можна подавати разом з гарячими стравами.
Інгредієнти
Порції: –+
- Капуста білокачанна 1 кг.
- Гриби 500 гр.
- Помідор 500 гр.
- Цибуля ріпчаста 300 гр.
- Сіль за смаком
- Лист лавровий 5 шт.
- Перець чорний горошок за смаком
- Рослинна олія 150 мл.
Кроки
- Промиваємо всі овочі, капусту дрібно шаткуємо.
- Помідори обробляємо на невеликі шматочки.
- Очищаємо і подрібнюємо ріпчасту цибулю.
- Окремо відварюємо гриби і з’єднуємо їх з овочами в каструлі.
- Солимо заготовку і доповнюємо спеціями.
- Розмішуємо і готуємо на слабкому вогні близько години.
- Ароматна солянка готова.
Розподіляйте її по стерилізованим банкам, перевертайте і залишайте до повного охолодження.