Як зварити смачну пшоняну кашу з гарбузом і родзинками?

Як зварити смачну пшоняну кашу з гарбузом і родзинками

Пшоняна каша з гарбузом і родзинками – не просто смачна страва, але і дуже корисне поєднання продуктів. Причому готувати її можна без цукру, так як в гарбузі і родзинках досить натуральних солодощів.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 50 хвДрук
  • Пшоно промийте проточною водою кілька разів. Потім на 5-10 хвилин залийте крупу окропом.
  • Гарбуз помийте, очистіть і наріжте кубиками.
  • Гарбуз перекладіть в каструлю, залийте її кип’яченим молоком, додайте дрібку солі, поставте на вогонь і варіть 15 хвилин. Після цього додайте пшоно і варіть ще 10-15 хвилин.
  • Ізюм помийте і додайте в каструлю. Якщо ваша каструля підходить для готування в духовці, то прямо в ній помістіть кашу в розігріту до 180 градусів духовку. В іншому випадку перекладіть кашу в спеціальну жароміцну форму.
  • Млоїть кашу в духовці 20-25 хвилин.
  • Потім дайте страві настоятися ще 10 хвилин.
  • Подавайте пшоняну кашу з вершковим маслом.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь