Апетитний і смачний гарбузовий суп можна приготувати з вершками і куркою. Яскраве частування урізноманітнить ваше обіднє меню і приємно здивує близьких. Оцініть корисне і легке блюдо.
Інгредієнти
Порції: –+
- Гарбуз ½ кг.
- Курка 300 гр.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зубці
- Вершки 200 мл.
- Вода 1 л.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Масло вершкове 30 гр.
Кроки
- Підготуємо необхідні продукти для приготування. Очищаємо гарбуз і інші овочі. Курку ділимо на частини середнього розміру.
- Курку відправляємо в каструлю, заливаємо водою і варимо до отримання бульйону. Солимо за смаком.
- В цей час подрібнюємо ріпчасту цибулю.
- Невеликими кубиками обробляємо гарбуз.
- Подрібнюємо зубчики часнику.
- Млоїмо цибулю, часник і гарбуз на сковороді у вершковому маслі. Досить буде 5 хвилин.
- Відправляємо піджарку в бульйон. Варимо ще 15-20 хвилин.
- Готове частування доповнюємо чорним меленим перцем і збиваємо блендером.
- В кінці вливаємо вершки і перемішуємо вміст.
Гарбузовий крем-суп з куркою готовий. Діліть на порції і пригощайтеся.