Як зварити том ям з креветками та грибами в домашніх умовах?

том ям з креветками та грибами

Любителі екзотичної кухні обов’язково повинні спробувати суп том ям з креветками і грибами. Суп має неймовірний насичений смак та аромат. На свій розсуд ви можете робити його більш-менш гострим.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 40 хвДрук
  • У каструлю влийте воду і доведіть до кипіння. Креветки очистіть і надріжте по спинці до хвостика. У киплячу воду додайте бульйонні кубики, нарізаний імбир і часточки помідорів.
  • Кип’ятіть бульйон протягом 5 хвилин. Потім додайте крупно нарізані гриби і продовжуйте варити ще 5 хвилин. Після цього додайте креветки, подрібнені зубчики часнику та вершки. Кип’ятіть суп ще 2 хвилини.
  • Зелену цибулю і кінзу дрібно наріжте.
  • Додайте в суп зелень і заправте його лимонним соком, перемішайте і знімайте з вогню.

Том ям з креветками та грибами виходить наваристим та ситним. Подавайте його на стіл разом із вареним рисом.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь