Мариновані патисони — рецепти нескладної, але ефектною закуски. Перед тим, як маринувати патисони, зробіть в овочах проколи зубочисткою, щоб маринад легше проник всередину. Мариновані патисони на зиму, наприклад, мариновані патисони без стерилізації, прикрасять ваш зимовий святковий стіл, так що обов’язково заготовте їх влітку!

1 год 5 хв1122
Гострі мариновані дрібні патисони припадуть до смаку кожному домочадцю: їх смачно їсти разом з другими стравами, оскільки за цим рецептом вони виходять
1 год 10 хв20208
Якщо у вас хороший урожай різних овочів, можете приготувати на зиму асорті з патисонів і помідорів. Заготівля практична, красива і буде з приємним солодкуватим
Солодкі хрусткі патисони на зиму в банках
1 год 40 хв40255
У далекі радянські часи були дуже популярні мариновані огірки по-болгарськи. За таким рецептом не менш смачними виходять патисони і кабачки.
60 хв21211
Патисони мариновані – ласощі рідкісні і їх можна приготувати тільки своїми руками. Ніжність смаку і особливий аромат цього красивого овоча нікого не залишає байдужим.
патисони мариновані з кабачками на зиму
1 год 15 хв20199
Замариновані в одній банці патисон і кабачок – закуска візуально-естетична і без особливої відмінності смаків овочів, але тим не менше такий варіант домашньої
Мариновані патисони з огірками на зиму
60 хв30186
Патисони можна замаринувати разом з огірками, адже вони з одного сімейства гарбузових і умови консервації однакові. Цей “дует”
Мариновані патисони без стерилізації в банках на зиму
60 хв1090
Патисон як більш ніжний овоч в порівнянні з огірком і кабачком від високої температури стає м’яким і малосмачним, тому багато господинь маринують
Хрусткі мариновані патісони «Пальчики оближеш» на зиму
1 год 15 хв10206
Патисон добре маринується, вбираючи в себе аромат спецій. Зібрати відразу багато маленьких плодів складно, тому маринуємо їх, нарізавши шматочками.