Консервовані патисони з оцтом на літрову банку

Гострі мариновані дрібні патисони припадуть до смаку кожному домочадцю: їх смачно їсти разом з другими стравами, оскільки за цим рецептом вони виходять хрусткими і пікантними.

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
1 год 5 хвДрук
  • Дрібні патисони бланшують в киплячій воді протягом 5 хвилин і охолоджують.
  • Зелень – кріп, петрушку і селеру – нарізають досить крупно.
  • У каструлі кип’ятять воду для маринаду, додають сіль і цукор, вливають оцет і перемішують.
  • У попередньо стерилізовані баночки кладуть спеції, лист хрону, нарізану зелень і гострий перець, щільно утрамбовують дрібні бланшовані патисони і заливають маринадом, який повинен бути дуже гарячим.
  • Баночки з овочами стерилізують в широкій каструлі, щоб кипляча вода доходила до плічок баночок, протягом 12 хвилин, а потім щільно закривають. Заготовки перевертають і дають їм охолонути.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Коментарів: 1
  1. Ирина

    Никогда не пробовала консервированные патиссоны, выглядят очень аппетитно)

Залишити відповідь