Смачний салат з патисонів на зиму в банках

Смачний і корисний зимовий салат з патисонів можна їсти всю зиму, відкриваючи не тільки для подачі до обіду або вечері, але і в якості закуски на сімейне торжество або святковий стіл.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
3 год 45 хвДрук
  • Патисони промивають і видаляють плодоніжки і насіння, нарізають брусочками.
  • Цибулю шаткують тонкими кільцями.
  • Очищену моркву подрібнюють як для приготування по-корейськи.
  • У перців видаляють насіння і нарізають тоненькою соломкою.
  • У глибокій жароміцній ємності змішують всі підготовлені овочі, додають олію і оцет, всипають приправи, сіль і цукор, а також дрібно нарубані часникові зубчики. Салат перемішують і дають настоятися протягом 3 годин.
  • Витриманий салат розподіляють по стерилізованим баночках і поміщають їх в широку каструлю з киплячою водою для додаткової стерилізації. Вода повинна доходити до плічок баночок з салатом, а зверху кожну заготовку накривають кришкою і тримають в такому положенні 12 хвилин.
  • Після цього салат закривають кришками, дають охолонути в перевернутому вигляді, не накриваючи ковдрою, і в подальшому зберігають в прохолодних місцях.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь