Дуже смачна заготовка з патисонів по-корейськи

заготовка з патисонів по-корейськи

Оригінальний рецепт заготовки патисонів на зиму – по-корейськи. Характерні спеції надають страві східний колорит і смак, закуска відмінно підходить для подачі до міцного алкоголю.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
2 год 45 хвДрук
  • Патисони промивають, обсушують і нарізають у вигляді брусків.
  • Очищені цибулини подрібнюють на шматочки у вигляді півкілець.
  • Моркву нарізають брусочками або стрічками, як для приготування по-корейськи.
  • Овочі складають в одну глибоку ємність, додають до них натертий або роздавлений часник, потрібні спеції і прянощі, а також цукор з сіллю.
  • У перцю видаляють насіння і шаткують його тоненькою соломкою, додають до вже нарізаним іншим овочів.
  • Все разом заливають олією і оцтом, перемішують і залишають для настоювання на 2 години.
  • Розподіляють салат по стерилізованим баночках, зверху заливають соком, що виділився. Ємності з салатом ставлять на стерилізацію в широку каструлю і тримають 15 хвилин.
  • Після закривають, дають охолонути в перевернутому вигляді і зберігають в приміщеннях з прохолодним повітрям.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь