заготовка з патисонів по-корейськи
2 год 45 хв2
Оригінальний рецепт заготовки патисонів на зиму – по-корейськи. Характерні спеції надають страві східний колорит і смак, закуска відмінно підходить для подачі до міцного алкоголю.
Як смачно засолити патисони на зиму?
45 хв6
Для квашення патисонів не можна використовувати алюмінієвий посуд, інакше продукт буде зіпсований: краще заготовлювати овочі в дубових діжках або пластикових пляшках з відрізаною шийкою.
Як смачно засолити патисони на зиму?
45 хв2
На зиму можна солити не тільки огірки, але і патисони. Це менш популярний продукт, ніж огірочки, хоча вважається, що ці овочі просто недостатньо оцінені. Варто спробувати таку закуску...
3 год 45 хв6
Смачний і корисний зимовий салат з патисонів можна їсти всю зиму, відкриваючи не тільки для подачі до обіду або вечері, але і в якості закуски на сімейне торжество...
1 год 5 хв1
Гострі мариновані дрібні патисони припадуть до смаку кожному домочадцю: їх смачно їсти разом з другими стравами, оскільки за цим рецептом вони виходять хрусткими і пікантними.
Ікра з патисонів на зиму в банках
1 год 15 хв4
Ікру можна готувати не тільки з кабачків або баклажанів, але і з патисонів. У поєднанні з морквою, томатами і солодким перцем виходить смачний продукт, який можна їсти з...
1 год 10 хв2
Якщо у вас хороший урожай різних овочів, можете приготувати на зиму асорті з патисонів і помідорів. Заготівля практична, красива і буде з приємним солодкуватим смаком, адже патисони добре.
Солодкі хрусткі патисони на зиму в банках
1 год 40 хв4
У далекі радянські часи були дуже популярні мариновані огірки по-болгарськи. За таким рецептом не менш смачними виходять патисони і кабачки. Патисони виходять з легким солодким смаком і тонкою.
60 хв2
Патисони мариновані – ласощі рідкісні і їх можна приготувати тільки своїми руками. Ніжність смаку і особливий аромат цього красивого овоча нікого не залишає байдужим.
патисони мариновані з кабачками на зиму
1 год 15 хв2
Замариновані в одній банці патисон і кабачок – закуска візуально-естетична і без особливої відмінності смаків овочів, але тим не менше такий варіант домашньої заготовки існує.
Мариновані патисони з огірками на зиму
60 хв3
Патисони можна замаринувати разом з огірками, адже вони з одного сімейства гарбузових і умови консервації однакові. Цей “дует” красиво виглядає, виходить смачним і з різноманітним складом.
Мариновані патисони без стерилізації в банках на зиму
60 хв1
Патисон як більш ніжний овоч в порівнянні з огірком і кабачком від високої температури стає м’яким і малосмачним, тому багато господинь маринують його без стерилізації.
Хрусткі мариновані патісони «Пальчики оближеш» на зиму
1 год 15 хв1
Патисон добре маринується, вбираючи в себе аромат спецій. Зібрати відразу багато маленьких плодів складно, тому маринуємо їх, нарізавши шматочками. Шкірку з патісонів не знімають, так як вона надає.