Горіхове варення
Дуже вишуканий, гіркувато-цитрусовий смак має варення-конфітюр з червоної горобини, зварене разом із апельсинами та мигдальними горішками. Готуються ласощі нескладно, а результат виходить –
Червона горобина – це ягода, невибаглива у консервації. Заготовляти її можна як наприкінці літа (попередньо позбавивши гіркоти), так і пізно восени, коли вона стає набагато солодшою
До вашої уваги представлений рецепт дуже смачного варення з аґрусу. Його смак стає оригінальним завдяки додаванню волоських горіхів. Процес приготування такого варення трудомісткий
Для поціновувачів незвичайних заготовок з ягід пропонуємо рецепт королівського варення з аґрусу. Смак і вид цих ласощів повністю відповідає назві. Приготування вимагає часу і терпіння
Варення з гарбуза з волоськими горіхами – максимум користі та смаку. Таке оригінальне поєднання продуктів дозволяє отримати дивовижні ласощі для чайних посиденьок.
Варення з волоських горіхів з вапном – цікавий рецепт, який кожному потрібно взяти на замітку. Такі ласощі виходять дуже яскравими і насиченими за смаком. Крім того, таке варення...
Варення з волоських зелених горіхів без вапна – це оригінальна і корисна ідея для ваших домашніх заготовок. Такі ласощі можна використовувати як профілактику або з метою зміцнення імунітету....
Варення із зелених волоських горіхів – Вірменський рецепт, який варто взяти на замітку багатьом господиням. Така заготовка порадує вас оригінальним смаком, цікавим видом і корисними властивостями.
Варення із зелених волоських горіхів з шкіркою – це корисний продукт, багатий вітамінами. Таке оригінальне частування зміцнює імунітет і виступає в якості профілактичного засобу.
Горіхове варення із зелених волоських горіхів виходить дуже ароматним і корисним. Це відмінні ласощі, які нікого не залишать байдужим і точно урізноманітнює меню ваших заготовок.
Рецепт наступної насолоди розповів мені тесть з Вірменії. Виявляється, у них ця досить популярна страва. Майже в кожній сім’ї в сезон заведено робити таку заготівлю на зиму. При...
Завдяки довгому варінні варення зі сливи з волоськими горіхами вийде карамелізованим. Горіхи додадуть особливий присмак, а кориця – дивовижний аромат. Переспілі плоди для варення не підходять.
Сливи в процесі готування нудяться у власному соку, тому за смаком і консистенції трохи нагадують мармелад. Рецепт настільки простий, що з ним впорається навіть недосвідчений кулінар, який раніше.
Дуже смачне варення з ревеню у вас вийде за даним рецептом. Свіжість самої рослини, яскраві нотки цитрусових і пряний аромат бадьяна і кориці – все разом робить смак...