Закуска «Ялинка» на святковий стіл

салат ялинка

Ошатним і смачним атрибутом новорічного столу може бути у вас закуска у вигляді їстівної «ялинки» на основі салату. Готуємо салат з простих інгредієнтів, подібних олів’є, але оформляємо у формі красивої ялинки, декоруємо на свій смак, що сподобається, як дорослим, так і дітям.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
1 год 20 хвДрук
  • Заздалегідь відварюємо курячі яйця і картопля з розрахунком на кількість порцій салату. Потім їх охолоджуємо, очищаємо, нарізаємо невеликими кубиками. У салатник викладаємо нарізану картоплю і півбанки зеленого горошку.
  • Свіжий огірок нарізаємо такими ж кубиками, перекладаємо в салатник.
  • Шматок твердого сиру також нарізаємо кубиками і перекладаємо в салатницю.
  • Шинку нарізаємо кубиками і перекладаємо до решти інгредієнтів.
  • Дрібно нарізаємо відварені яйця і кладемо в салатницю.
  • На свій смак салат посипаємо сіллю, заправляємо майонезом і добре перемішуємо.
  • На велике блюдо сервіровки викладаємо приготований салат у формі ялинки.
  • Салат покриваємо зверху гілочками свіжого кропу.
  • Декоруємо “гірляндою «з майонезу і їстівними» іграшками” (кукурудза, горошок, черрі) і подаємо до новорічного столу.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь