Рецепти рулетів та рулетиків з кабачків
Рецепти рулетиків з кабачків згодяться, коли в сезон виникне завдання: як ще можна витрачати щедрий урожай, щоб урізноманітнити домашнє меню? Чи інша проблема: як краще використовувати перезрілі великі плоди з товстою шкіркою і насінням?
Як приготувати рулети з кабачків
Кабачкові рулетики можна приготувати декількома способами:
- розрізати плід по довжині на кілька язичків, прожарити кожен на сковорідці з олією або запекти в духовці до м’якості. Рівномірно розподілити начинку, загорнути всередину, закріпити шпажкою. Тут треба бути уважним: м’якоть після термообробки втрачає пружність, може легко розірватися, тому добавки бажано попередньо подрібнити. Перетворити блендером в кашку, дрібно нарізати, змішати з майонезом або рідким соусом. Далі акуратно, тонким шаром розмазати суміш по поверхні.
- натерти кабачок або цукіні на тертці, додати овочевий фарш в тісто, насмажити млинців, загорнути в них начинку за смаком. Далі рулети можна запекти в духовці під соусом, щоб добре тримали форму.
- готові кабачкові язички зробити не зовнішнім шаром, а внутрішнім. Викласти їх на шматочки лаваша, тіста, відбитого м’ясного філе або на стрічки баклажана. Згорнути трубочкою, запекти.
Для приготування рулетиків вибирайте більш молоді кабачки. За розміром вони повинні практично збігатися з розміром огірків, інакше їх буде складно тонко нарізати і скрутити.
Якщо ви не пробували це блюдо, то обов’язково приготуйте і спробуйте. Хрусткі огірочки і ніжні кабачки з часником, морквою і перцем точно сподобаються вашим гостям.
Закуска відмінно поєднується як з м’ясними, так і з рибними стравами. Якщо вам захочеться трохи урізноманітнити сирну начинку, додайте в неї зелень, часник або свіжий огірок – смак.
Одночасно ніжне, гостре і смачне блюдо з кабачків точно сподобається вашим домочадцям і гостям. Гостроту закусці надає пікантна часникова нотка, легкість і ніжність – поєднання яєць і майонезу.
Закуска дуже популярна у багатьох господинь завдяки гострому смаку і томатної нотки. Сміливо можете готувати страву великими порціями: воно відмінно збережеться в холодильнику на пару днів і не.
Рулетики з даного рецептом виходять дуже легкими – ідеальне блюдо для літньої пори з острінкой за рахунок додавання часнику. Рекомендуємо приготувати таку закуску і обов’
Рулетики можна їсти як в гарячому, так і в холодному вигляді. Однак гарячі, вони дуже схожі на піцу за смаковими якостями. Особливу пікантність страві надає сир, який утворює...
Родзинка рецепта – в начинці з фаршу з великою кількістю зелені, яку можна замінити, наприклад, грибами або овочами. Блюдо подають до столу в якості закуски або як доповнення...
Страви з кабачків дуже “легкі” і добре засвоюються, тому ідеально підходять для дієтичного харчування. Кабачок активно вбирає токсини і виводить їх з організму.
Для пікантного смаку в рулетики додається часник, кількість якого ви регулюєте в залежності від уподобань. Зелень для рулетиків можна вибрати будь-яку – кріп, петрушку або базилік.
Скільки моїх подружок і колег скаржилися мені, що їх фантазія вичерпалася. Вони не знають, що ще можна приготувати з кабачків в літній сезон! Начебто все перепробували, і на...
Сезон кабачків закінчується, а я з ними все ніяк впоратися не можу. Вже і на зиму цього овоча вдосталь заготовила, і оладками сім’ю нагодувала, і з мамою поділилася....