Кабачкові рулетики з помідорами, сиром і часником

Закуска дуже популярна у багатьох господинь завдяки гострому смаку і томатної нотки. Сміливо можете готувати страву великими порціями: воно відмінно збережеться в холодильнику на пару днів і не втратить смаку.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
1 год 10 хвДрук
  • Вимиваємо і обтираємо кабачки кухонним рушником. Тепер їх потрібно тонко нарізати: скористайтеся теркою для шинкування капусти. Якщо її немає, то наріжте кабачки слайсами ножем.
  • Вбиваємо яйця в глибоку миску. За допомогою вилки або віночка збиваємо їх в повітряну піну. В іншу миску просіваємо борошно разом з сіллю (можна 2-3 рази, щоб борошно краще наситилася киснем).
  • Тепер беремо слайси з кабачків і обвалюємо їх спочатку в суміші борошна і солі, а потім в яєчній суміші. Викладаємо скибочки на сковороду з гарячою олією (заздалегідь влийте олію в ємність для обсмажування і підігрійте пару хвилин на плиті). Обсмажуємо кабачки. Якщо ви нарізали їх тонко, то обсмажування одного боку займе не більше 1-2 хвилин.
  • Вибираємо досить велику тарілку і вистилаємо її дно паперовим рушником. Викладаємо поверх рушники скибочки кабачка, щоб папір ввібрав зайвий жир. Якщо вам цей етап не потрібен, пропустіть його.
  • Під час обсмажування кабачків необхідно зробити начинку для рулетиків. Викладаємо в невелику глибоку тарілку майонез. Потім промиваємо зелень і очищаємо часник від лушпиння. Намагаємося дрібно нарізати інгредієнти. Додаємо їх в майонез. Посипаємо чорним меленим перцем за смаком.
  • Вимиваємо помідори і нарізаємо їх тонкими півколами. Сир також нарізаємо невеликими шматочками. Викладаємо начинку на кожну скибочку кабачка і розподіляємо її ложкою по всій поверхні. На край слайсів викладаємо скибочку томата і сиру. Закручуємо рулетики. Якщо вони не тримають форму, заколюємо зубочистками. Подаємо на стіл заздалегідь охолодженими.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь