Рулет з кабачків з фаршем

Скільки моїх подружок і колег скаржилися мені, що їх фантазія вичерпалася. Вони не знають, що ще можна приготувати з кабачків в літній сезон! Начебто все перепробували, і на зиму закатали, і на пікнік з собою брали. Тоді я розповідаю, як приготувати рулет з кабачків, який здивує всіх!

Готова страва виглядає як овочева ковбаска. Але я роблю рулет з кабачків з фаршем, тому частування виходить одночасно і легким, і ситним. Більш того, для приготування кабачкового рулету вам знадобиться одна тільки сковорода!

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
45 хвДрук
  • Натріть кабачки на крупній тертці в друшляк, посоліть, перемішайте і відставте в сторону на кілька хвилин, щоб стекла зайва рідина.
  • Змішайте яйця з сіллю, перцем, кабачками і рубаною зеленню.
  • Всипте борошно і знову перемішайте.
  • Розігрійте на сковороді рослинну олію і рівними шарами викладайте млинці. Обсмажуйте їх з двох сторін до готовності.
  • Прокрутіть через м’ясорубку м’ясо з цибулею, додайте сіль, перець і паприку, перемішайте. Якщо фарш вийшов занадто густий, додайте трохи води і знову перемішайте.
  • Кожен млинець змастіть тонким шаром фаршу і поверніть рулетики.
  • Викладіть отримані рулетики на сковороду і залийте їх томатним соком. Тушкуйте під кришкою 30-35 хвилин на невеликому вогні.

Чого тільки вартий соус з томатного соку, яким потрібно заливати кабачковий рулет з фаршем. Цей інгредієнт надає страві свіжу кислинку. За бажанням Ви можете змішати томатний сік зі сметаною або грецьким йогуртом. Вийде дуже смачно!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь