Рум’яну і ніжну запіканку можна приготувати з кабачків і м’ясного фаршу. Поживне частування підходить для сімейного сніданку, обіду або перекусу. Оцініть простий і смачний рецепт.
Інгредієнти
Порції: –+
- Кабачок 1 кг.
- Фарш м’ясний 300 гр.
- Куряче яйце 2 шт.
- Манна крупа 150 гр.
- Сіль за смаком
- Спеції для фаршу за смаком
- Рослинна олія 1 ст. л.
Кроки
- Кілограм кабачків промиваємо і натираємо на середній тертці. Отриману масу віджимаємо від зайвої вологи.
- Доповнюємо овочеву заготовку курячими яйцями і сіллю.
- Сюди ж додаємо потрібну кількість манною крупою.
- Слідом додаємо заздалегідь розморожений м’ясний фарш.
- Старанно вимішуємо продукти і посипаємо їх будь-якими спеціями за смаком.
- Знову розмішуємо і кладемо масу в обмазану маслом форму для випікання. Готуємо страву 40-50 хвилин при температурі 180 градусів.
- Готової запіканці даємо злегка охолонути.
Потім акуратно витягаємо її з форми і подаємо до столу. Можна прикрасити зеленню за смаком.