Запіканка з кабачків з фаршем в духовці

Рум’яну і ніжну запіканку можна приготувати з кабачків і м’ясного фаршу. Поживне частування підходить для сімейного сніданку, обіду або перекусу. Оцініть простий і смачний рецепт.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 10 хвДрук
  • Кілограм кабачків промиваємо і натираємо на середній тертці. Отриману масу віджимаємо від зайвої вологи.
  • Доповнюємо овочеву заготовку курячими яйцями і сіллю.
  • Сюди ж додаємо потрібну кількість манною крупою.
  • Слідом додаємо заздалегідь розморожений м’ясний фарш.
  • Старанно вимішуємо продукти і посипаємо їх будь-якими спеціями за смаком.
  • Знову розмішуємо і кладемо масу в обмазану маслом форму для випікання. Готуємо страву 40-50 хвилин при температурі 180 градусів.
  • Готової запіканці даємо злегка охолонути.

Потім акуратно витягаємо її з форми і подаємо до столу. Можна прикрасити зеленню за смаком.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь