Заправка з соєвого соусу, меду і оцту по-японськи

Заправка з соєвого соусу, меду і оцту по-японськи

Це неймовірно проста в приготуванні заправка – вам потрібно просто змішати 4 її складових, причому навіть не потрібно якоїсь певної точності, не потрібно виміряти грами.

Заправка виходить дуже цікавою на смак – солодко-солоною, з яскравим ароматом соєвого соусу і легким медовим післясмаком. Це ідеальна заправка для будь-яких овочевих салатів, коли звичайна олія вам набридла, і хочеться чогось новенького. Оцет потрібно брати рисовий 5% або яблучний.

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
5 хвДрук
  • У чашку влийте столову ложку соєвого соусу, а також по 1 столовій ложці оцту і олії.
  • Туди ж відправте мед.
  • Все гарненько перемішайте до однорідності.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь