Зелений борщ із куркою та яйцем виходить дуже поживним та яскравим за смаком. Ідеальне рішення для сімейного обіду. Щоб приготувати смачний і апетитний зелений суп, скористайтеся перевіреним кулінарним рецептом з покроковими фотографіями та детальним описом процесу.
Інгредієнти
Порції: –+
- Курка на кістці ½ кг.
- Картопля 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Щавель 1 пучок
- Капуста білокачанна 200 гр.
- Куряче яйце 3 шт.
- Рослинна олія для смаження
- Петрушка ½ пучка
- Цибуля зелена ½ пучка
- Сіль на смак
- Перець чорний мелений на смак
Кроки
- Спочатку готуємо курячий бульйон. Для цього відварюємо курячі частини у каструлі з водою. Після бульйон потрібно процідити, а куряче м’ясо витягти і остудити.
- Очищаємо і ріжемо кубиками картоплю. Опускаємо її в бульйон.
- Промиваємо білокачанну капусту і дрібно шаткуємо її. Викладаємо в каструлю до картоплі.
- Очищаємо цибулю з морквою. Перший овоч нарізаємо дрібними кубиками, другий – натираємо на тертці.
- Обсмажуємо цибулю з морквою на рослинному олії до м’якого стану.
- Далі промиваємо зелень під водою.
- Щавель нарізаємо шматочками середнього розміру.
- Подрібнюємо зелену цибулю і петрушку.
- Остигле куряче м’ясо відокремлюємо від кістки та нарізаємо. Кладемо в каструлю.
- Додаємо щавель та зелень. Кип’ятимо суп, солимо, перчимо і прибираємо з вогню.
Зелений борщ з куркою та яйцем готовий. Розливаємо його по тарілках і подаємо до столу зі шматочками відвареного яйця. Приємного апетиту!