Цей салат складається буквально з одного основного інгредієнта, а все інше доповнює, підкреслює, виділяє. На перший погляд може здатися, що нічого особливого в цій страві немає, але повірте, салат дійсно смачний. А який він соковитий!
Редиску обов’язково тріть на тертці, а не ріжте – це додасть додаткову соковитість салату. Віддайте перевагу яблучному оцту, щоб додати особливий смак і аромат. І, звичайно, не скупіться на зелень.
Інгредієнти
- Редиска 500 гр.
- Цибуля ріпчаста 50 гр.
- Сіль 4 гр.
- Олія оливкова 2 ст. л.
- Цукор-пісок 1 ст. л.
- Оцет яблучний 5% 1 ст. л.
- Перець чорний мелений ¼ ч. л.
- Петрушка за смаком
Кроки
- Овочі та зелень промийте і витріть.
- У редиски відріжте хвостики і листя і натріть її на тертці.
- Цибулю і петрушку порубати якомога дрібніше.
- Очистіть цибульку і теж дуже дрібненько наріжте.
- З’єднайте підготовлені овочі в салатниці.
- Тепер туди додайте решту інгредієнтів – оцет, олію, цукор, сіль, перець. Після додавання кожного продукту все гарненько перемішуйте.
- Залиште салат в холодильнику на 3-4 години і після цього можна подавати на стіл.