Хрустка капуста прямо до Вашого столу в зимовий морозний вечір – що може бути краще. Вона прекрасно доповнить будь-які картопляні та м’ясні страви, а також додасть вітамінів в ваш раціон.
Інгредієнти
Порції: –+
- Капуста білокачанна 1 шт.
- Морква 1-2 шт.
- Буряк 1 шт.
- Часник 4 зуб.
- На літр маринаду:
- Цукор-пісок 100 гр.
- Рослинна олія 100 мл.
- Сіль 2 ст. л.
- Оцет столовий 9% 200 мл.
Кроки
- Качан капусти наріжте великими кубиками, потім розберіть на окремі листи.
- Моркву і буряк помийте, очистіть і наріжте кружечками. Часник очистіть від лушпиння і наріжте пластинками.
- Банку для капусти добре помийте і простерилизуйте, кришку прокип’ятіть. У банку покладіть шарами капусту, моркву, буряк і часник. Овочі утрамбуйте.
- Приготуйте маринад. У каструлю влийте воду, розчиніть в ній необхідну кількість солі і цукру, влийте рослинну олію. Доведіть маринад до кипіння, додайте оцтову кислоту і зніміть з вогню.
- Маринад влийте в банку, закрийте її кришкою. Після того, як закачування повністю охолоне, перемістіть її на зберігання в прохолодне місце.
Приємного апетиту!
Підскажіть, на зберігання в погрибі підійде???
Не повзривається?
Підійде.