Як заготовити капусту пелюстку на зиму в банках?

капуста пелюстка з буряком на зиму

Хрустка капуста прямо до Вашого столу в зимовий морозний вечір – що може бути краще. Вона прекрасно доповнить будь-які картопляні та м’ясні страви, а також додасть вітамінів в ваш раціон.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
60 хвДрук
  • Качан капусти наріжте великими кубиками, потім розберіть на окремі листи.
  • Моркву і буряк помийте, очистіть і наріжте кружечками. Часник очистіть від лушпиння і наріжте пластинками.
  • Банку для капусти добре помийте і простерилизуйте, кришку прокип’ятіть. У банку покладіть шарами капусту, моркву, буряк і часник. Овочі утрамбуйте.
  • Приготуйте маринад. У каструлю влийте воду, розчиніть в ній необхідну кількість солі і цукру, влийте рослинну олію. Доведіть маринад до кипіння, додайте оцтову кислоту і зніміть з вогню.
  • Маринад влийте в банку, закрийте її кришкою. Після того, як закачування повністю охолоне, перемістіть її на зберігання в прохолодне місце.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь